alkemag.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Categorii
Informatii
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Ghidul tau autentic de shopping.
Compari.ro - ghid autentic de shopping

Livrare si plata


Modalitati de plata:


1. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.


- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.


- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si Mastercard.


2. Ramburs


 Metoda de plata Ramburs presupune achitarea produselor numerar in momentul livrarii prin intermediul sistemului de curierat.

Curierul va emite chitanta catre Cumparator.

Conform legislatiilor in vigoare achitarea facturilor cu valori mai mari de 5000 lei se va face doar cu instrumente de plata fara numerar. 


3. Ordin de Plata


Metoda de plata prin OP presupune plata produselor comandate prin virament bancar in baza facturii emise de catre ALKE TOTAL CONFORT. Produsele vor fi livrate catre Cumparator doar doar dupa confirmarea platii si incasarea sumei.


Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.alkemag.ro includ TVA conform legislatiei in vigoare.

 

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. ALKE TOTAL CONFORT SRL va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

ALKE TOTAL CONFORT SRL va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri, precum ┼či pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile ALKE TOTAL CONFORT SRL si nici nu vor fi stocate de catre deALKE TOTAL CONFORT SRL sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).


11. Modalitati de livrare:

- Fan Courier;

- ridicarea din showroom-ul propriu;

- www.alkemag.ro nu vinde in strainatate;spacer
Website detinut de ALKE TOTAL CONFORT S.R.L., CIF: RO11430550, Reg.Com: J08/139/1999