alkemag.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Categorii
Informatii
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Ghidul tau autentic de shopping.
Compari.ro - ghid autentic de shopping

Returnarea produselor


Returnarea produselor


Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

· ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separate

· ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese,


In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va anunta telefonic unul din operatorii nostrii, pe mail sau prin intermediul formularului online de contact de pe site.

Produsele deteriorate din cauza Cumparatorului nu pot fi returnate.


In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract,trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, ALKE TOTAL CONFORT SRL va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii ALKE TOTAL CONFORT SRL de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

· pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

· pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/Transfer/ Card bancar-> prin virament bancar;


ALKE TOTAL CONFORT SRL va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre ALKE TOTAL CONFORT SRL, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care ALKE TOTAL CONFORT SRL a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.


spacer
Website detinut de ALKE TOTAL CONFORT S.R.L., CIF: RO11430550, Reg.Com: J08/139/1999