alkemag.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Categorii
Informatii
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Ghidul tau autentic de shopping.
Compari.ro - ghid autentic de shopping

Confidentialitate

Protectia datelor


Conform cerinĊ£elor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaĊ£iilor electronice, site-ul nostru administrat de ALKE TOTAL CONFORT SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Cumparator, un membru al familiei acestuia ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Cumparatorul este obligat sa furnizeze datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul furnizarii datelor determina anularea comenzii.


Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre Cumparator. Conform Legii nr. 677/2001, acesta beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Cumparatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Daca unele din datele despre Cumparator sunt incorecte, acesta este rugat sa ne informeze cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail contact@alkemag.ro. De asemenea, este recunoscut dreptul de a se adresa justitiei. Numar de inregistrare ANSPDCP:_


Informatii referitoare la protectia datelor si confidentialitate gasiti la sectiunea "Politica protejare date".


spacer
Website detinut de ALKE TOTAL CONFORT S.R.L., CIF: RO11430550, Reg.Com: J08/139/1999